Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LOTERIA ROMANA LANSEAZA UN NOU PRODUS LOZ INSTANT - Lozul randalinat “X si 0”

ro

30 Jan, 2014 14:56 2063 Marime text
“X si 0” este noul loz instant care completeaza portofoliul produselor loteristice si duce mai departe atat traditia Loteriei Romane cat si speranta romanilor norocosi a caror viata se poate schimba peste noapte. Dorinta si posibilitatea jucatorilor de a se apropia de noroc in anul 2014 este sustinuta de Loteria Romana prin oferirea unei game largi de produse loteristice.
Cele 1.000.000 de lozuri randalinate “X si 0” pe care jucatorii le gasesc incepand din aceasta saptamana in toate agentiile loto, vor aduce castigatorilor numeroase premii in bani.
Varietatea jocurilor Loteriei Romane la care se adauga lozul randalinat “X si 0” raspunde preferintelor jucatorilor de a juca la loto inca de la inceputul anului si ii apropie pe romani de sansa norocului cu care se pot intalni in agentiile loto din toata tara.
Numai pentru 2,5 lei, lozul “X si 0” poate aduce celor care vor sa fie norocosi premii de 50 de lei, 2.500, 5.000 sau 25.000 de lei.
 
Cele mai mari premii care pot fi castigate de romani la “X si 0” sunt de 50.000 de lei
 
 Cele mai noi produse ale Loteriei Romane din aceasta perioada, aduc jucatorilor bucuria de a-si incerca norocul pentru castigarea unor premii deosebite in bani, indiferent care dintre produse este jocul lor preferat.
 
 Biroul Comunicare si Protocol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii