Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută șef pentru Serviciul Antidrog din Constanța!

ro

06 Feb, 2023 15:15 3509 Marime text


Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, prevăzută la poziţia 23 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
 
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la OMAI nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale MAI, cu modificările și completările ulterioare, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române cu sediul în Municipiul Bucureşti, Șos. Ștefan cel Mare, nr. 13-15, sectorul 2, în data de 03.03.2023, după următorul grafic:
 
instructajul candidaților: ora 12.00;
desfășurarea interviului pe subiecte profesionale: ora 12.15;
afișarea grilei de apreciere: la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat;
afișarea rezultatelor: după ora 14.00 (în raport de numărul candidaților);
perioada limită de depunere a eventualelor contestații (în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 04.03.2023);
soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în perioada  06.03 - 07.03.2023;
afișarea tabelului cu rezultatele finale se va realiza în perioada 06.03 - 07.03.2023, în funcție de existența/inexistența unor eventuale contestații.
 
Evaluarea probei de concurs se face cu note de la 1 la 10.
 
Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.
 
Candidații sunt declarați „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale. În situația în care mai mulți candidați obțin aceeași notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. În situația în care mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii