Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:54 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută şef pentru Direcţia Judeţeană de Statistică Constanţa

ro

04 Apr, 2016 00:00 1637 Marime text


Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv din cadrul direcţiilor judeţene de statistică din Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Sibiu şi Suceava.
 
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. În vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
  • să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • să aibă studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
  • să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum trei ani. 
Proba scrisă este programată pentru data de 28 aprilie, la ora 10.00, data și ora interviului urmând să fie comunicate ulterior.
 
Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul ANFP în termen de 20 de zile și trebuie să conţină: copia actului de identitate;    formularul de înscriere, conform anexei nr. 3 la HG nr. 611/2008, modificată; copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări; copia carnetului de muncă sau o adeverinţă care atestă vechimea în muncă şi, după caz, în specialitate; cazierul judiciar (poate fi înlocuit cu o declaraţie pe proprie răspundere); o adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare; declaraţia pe propria răspundere/adeverinţă care atestă că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.
 
Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine de la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, bulevardul Mircea Vodă nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726. Precizăm că la Constanţa funcţia de director executiv al Direcţiei Judeţene de Statistică este deţinută în prezent de Monica Eliana Constantin.

Ti-a placut articolul?

Comentarii