Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Post vacant în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a Oraşului Băneasa, județul Constanța

ro

17 Jan, 2019 09:04 2241 Marime text
Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv – Direcţia de Asistenţă Socială a Oraşului Băneasa, județul Constanța.
 
Concursul se va desfăşura la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în data de 14 februarie 2019, ora 10.00 – proba scrisă.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul agenţiei, în perioada 15.01.2019-04.02.2019, inclusiv.
 
Condiţii de participare:
 
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unul din domeniile: asistenţă socială, sociologie, psihologie, ştiinţe ale educaţiei, drept, ştiinţe administrative, sănătate, economie, management, finanţe, contabilitate (pot participa la concursul organizat pentru ocuparea postului şi absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului universitar de lungă durată în alte domenii decât cele prevăzute mai sus, cu condiţia să fi absolvit studii medii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţie publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţei publice);
 
- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
 
- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice-minimum 7 ani;
 
Relaţii suplimentare se pot obţine de la consilier Daniela Iacob, Bucureşti, bd. Mircea Vodă nr. 44, tronsonul III, sectorul 3, tel. 0374.112.726, fax 0374.112.727 şi email informatii.concurs@anfp.gov.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii