Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia are cinci posturi vacante la centrele de informare turistică

ro

16 Sep, 2016 23:43 2888 Marime text
Primăria Mangalia scoate la concurs mai multe posture vacante disponibile în cadrul Centrelor Naţionale de Informare şi Promovare Turistică în Staţiunile Saturn, Jupiter şi Neptun-Olimp.
 
  • 2 posturi de consilier, grad profesional II (director)
  • 3 posturi de referent treaptă profesională II
Pentru ocuparea posturilor de consilier grad profesional II (director) sunt necesare studii universitare absolvite cu diploma de licenţă; constituie un avantaj certificatul de calificare a director de centru de informare turistică, cei care nu deţin acestă calificare se vor angaja ca în decurs de un an de la data acreditării centrului să obţină certificatul, sub sancţiunea eliberării din funcţie. De asemenea, se cere vechime de 6 luni.

Pentru posturile de referent treaptă profesională II se cer studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, constituie un avantaj certificatul de calificare ca agent de turism sau ghid, iar cei care nu deţin astfel de acreditări se angajează să le obţină în termen de un an, sau în caz contrar vor fi eliberaţi din funcţie. Şi pentru acest post este nevoie de o vechime de şase luni.

Dosarele de concurs se primesc în decurs de 10 zile lucrătoare începând cu data de 16 septembrie.

Probele de concurs vor avea loc pe 10 octombrie, ora 10:00 - proba scrisă şi respectiv pe 12 octombrie ora 10:00 – interviul, la sediul Primăriei Mangalia, Şos. Constanţei, nr. 13.

Detalii suplimentare privind concursul de angajare puteţi obţine sunând la numărul de telefon 0241.751.060.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii