Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:00 22 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Primăria Costinești caută inspector și referent

ro

08 Nov, 2016 16:00 1327 Marime text
Primăria Costinești scoate la concurs următoarele funcții publice: referent, clasa III, grad profesional superios, în cadrul Biroului Contabilitate – Taxe – Impozite din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Costinești și inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului de Asistență Socială din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Costinești. 

Dosarele de înscriere se vor depune la Primărie până la data de 18 noiembrie, ora 11. Concursul se va desfășura în perioada 12-14 decembrie 2016, la sediul Primăriei comunei Costinești, astfel: proba scrisă, pe 12 decembrie, ora 9, iar proba orală pe 14 decembrie, ora 9.
 
Pentru a ocupa funcția de referent, candidații trebuie să aibă studii liceale absolvite cu diplomă în domeniul economic/contabil sau certificatul de atestare calificare în domeniul economic/contabil și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție de grad profesional superior de 9 ani. Pentru a ocupa locul vacant de inspector, este necesar ca cei care vor candida să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență în domeniul asistență socială și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție de grad profesional principal de 5 ani.
 
Relații suplimentare se pot obține de la numărul de telefon 0241.734.342.

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii