Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:09 17 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posturi vacante la Primăria Năvodari. Condiţii de participare

ro

08 Jan, 2019 08:31 1430 Marime text
Primîria Oraşului Năvodari, judeţul Constanţa, organizează concurs în conformitate cu prevederile art.7 alin. (1) și (4) din Hotărârea Guvernului nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, actualizată, Primăria Orașului Năvodari, județul Constanța organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante:
  • 2 posturi – muncitor calificat, treaptă profesională I – studii generale/medii – vechime în muncă minim 9 ani – pe perioada postimplementare a proiectului “Construire Centru de Afaceri”- pana la data de 03.11.2020 – Compartiment Implementare Proiecte-Fonduri Europene.
  • 1 post – inspector de specialitate, gradul II (inginer de sistem)-studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in domeniul tehnic, curs ECDL complet – vechime în specialitatea studiilor minim 6 luni- pe perioada postimplementare a proiectului “Construire Centru de Afaceri”- pana la data de 03.11.2020 – Compartiment Implementare Proiecte-Fonduri Europene.
  • 1 post – inspector de specialitate, gradul II (economist) – studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in domeniul economic, vechime in specialitatea studiilor minim 6 luni- pe perioada postimplementare a proiectului “Construire Centru de Afaceri”- pana la data de 03.11.2020 – Compartiment Implementare Proiecte-Fonduri Europene.
  • 1 post – inspector de specialitate, gradul debutant (economist) – studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in domeniul economic – pe perioada postimplementare a proiectului “Construire Centru de Afaceri”- pana la data de 03.11.2020 – Compartiment Implementare Proiecte-Fonduri Europene.
  • 1 post – administrator, treaptă profesională I – studii medii- vechime în munca minim 5 ani, vechime in functia de administrator de imobile minim 2 ani, atestat administrator de imobile – Serviciul Administrativ.
Concursul se organizează la sediul Primăriei Orașului Năvodari, astfel:
– 31.01.2019, ora 10.00 – proba scrisă pentru posturile vacante de inspector de specialitate – gradul II, inspector de specialitate – grad debutant, administrator – treaptă profesională I.
– 31.01.2019, ora 13.30- proba practică pentru posturile vacante de muncitor calificat-tr.prof.I;
– interviul va avea loc în maximum 4 zile lucrătoare de la dată susținerii probei scrise, respectiv a probei practice.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art.3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale, cu modificările și completările ulterioare.

În vederea participării la concurs, candidaţii depun dosarul de concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la dată publicării anunţului în Monitorul Oficial pentru ocuparea unui post vacant, respectiv de la data de 07.01.2019 până la data de 21.01.2019, inclusiv.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art.6 din Hotărârea Guvernului nr.286/2011, actualizată.

Condițiile generale și specifice de participare la concurs, tematica si bibliografia stabilită se afișează la sediul Primăriei Orașului Năvodari și pe site-ul Primăriei Orașului Năvodari www.primaria-navodari.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei orașului Năvodari și la secretariatul comisiei de concurs din cadrul Compartimentului Resurse Umane – telefon 0241/761603 sau 0241/760353.

Ti-a placut articolul?

Comentarii