Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul General pentru Imigrări scoate la concurs 22 de posturi

ro

22 Dec, 2020 10:39 2698 Marime text
  • Inspectoratul General pentru Imigrări scoate la concurs 22 de posturi, prin trecere în corpul ofițerilor a agenților de poliție cu studii superioare, în specializări precum: reglementarea și combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini, proceduri administrative și judiciare de azil, integrarea străinilor, resurse umane, financiar, administrativ și asistență psihologică.
  •  Dosarele de înscriere, în formă completă, se depun, exclusiv, în format electronic și se transmit pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro. 
Inspectoratul General pentru Imigrări scoate la concurs 22 de posturi, prin trecere în corpul ofițerilor a agenților de poliție cu studii superioare.
 
Posturile vacante sunt în cadrul aparatului central și structurilor teritoriale în specializări precum: reglementarea și combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini, proceduri administrative și judiciare de azil, integrarea străinilor, resurse umane, financiar, administrativ și asistență psihologică.
 
Anunțurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secțiunea “Carieră”. Dosarele de înscriere, în formă completă, se depun, exclusiv, în format electronic și se transmit pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro.
 
Informații suplimentare privind participarea la concurs, condițiile de recrutare, probele de examen, criteriile de departajare și alte date importante pentru desfășurarea în bune condiții a recrutării și încadrării candidaților pot fi obținute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări, în timpul programului de lucru, la numărul de telefon 021/4107513 și interiorul prevăzut în anunț.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii