Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR, anunț important pentru cei care vor să conducă Serviciul Antidrog din Constanța!

ro

23 Feb, 2023 12:25 1678 Marime text


IGPR - anunț privind programarea la evaluarea psihologică a candidaților înscriși la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române pentru ocuparea funcţiei vacante de şef serviciu la Serviciul Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu recrutare din sursă internă!

IGPR aduce la cunoștință faptul că evaluarea psihologică se va susţine în data de 01.03.2023, ora 8:15, la sediul Centrului de Psihosociologie din Bucureşti, Șos. Olteniței nr. 158-160, sector 4.

Candidaţii se vor prezenta la data şi ora stabilită și vor avea asupra lor documentul de identitate valabil (C.I./paşaport) şi 2 pixuri de culoare albastră.

Eventualele contestații cu privire la avizul psihologic de inaptitudine vor fi primite la Direcţia Management Resurse Umane în termen de 3 zile lucrătoare de la luarea la cunoştinţă de către candidați a rezultatului, urmând a fi înaintate, de îndată, Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne în vederea soluționării acestora, conform prevederilor legale în vigoare.

Candidaţii pentru care a fost emis un aviz psihologic (apt/inapt), aflat în perioada de valabilitate de 6 luni, ca urmare a evaluării psihologice pe care au susţinut-o pentru acelaşi scop, respectiv în cadrul altor proceduri de concurs pentru ocuparea unei funcţii de conducere, nu pot participa la o nouă evaluare, potrivit prevederilor incidente.

Pentru aceştia se va solicita, Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne, verificarea în baza de date şi emiterea unui duplicat al avizului valabil, care va fi valorificat în procedura de concurs, la validarea candidaturilor.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

DNA angajează! Printre condiții, minimum 18 ani împliniți

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii