Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:27 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală Anticorupție angajează. Condiții. Sunt vizate tatuajele

ro

07 Jan, 2018 14:13 1659 Marime text
Direcția Generală Anticorupție organizează concurs pentru ocuparea postului de ofiţer specialist I (psiholog/sociolog) la Serviciul Studii şi Proiecţii Anticorupţie, din cadrul direcţiei, prin încadrare directă, din rândul persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Condiții de participare la concurs

a) să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
b) să cunoască limba română, scris şi vorbit;
c) să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
d) să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic. Aptitudinea/inaptitudinea se constată de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne, printr-o examinare medicală şi evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu. În situaţia în care se constată inaptitudinea pentru oricare dintre situaţii, procedura de recrutare încetează pentru candidatul respectiv.
e) să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;
f) să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă, de lungă durată, cu diplomă de licenţă, în domeniul de licenţă „psihologie” – specializarea „psihologie”, în domeniul de licenţă „sociologie” – specializarea „sociologie” sau „resurse umane”, în domeniul de licenţă „psihosociologie”, sau în domeniul de licenţă „ştiinţe ale educaţiei” – specializarea „pedagogie” sau studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare, în domeniul de licenţă „psihologie” – specializarea „psihologie”, în domeniul de licenţă „sociologie” – specializarea „sociologie” sau „resurse umane”, în domeniul de licenţă „psihosociologie”, sau în domeniul de licenţă „ştiinţe ale educaţiei” – specializarea „pedagogie”;
g) să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist;
h) să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea;
i) să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni;
j) să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de
muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;
k) să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;
l) să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară. Verificarea cerinţei se realizează cu ocazia examinării medicale. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii