Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căminul pentru persoane vârstnice din Constanţa are trei posturi vacante. Detalii

ro

11 Oct, 2018 16:46 1596 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa anunţă organizarea unui concurs în vederea ocupării a trei posturi în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice.

Concursul se va realiza în scopul ocupării posturilor contractuale de execuţie vacante, unul de spălătoareasă şi două posturi în serviciul administrativ-gospodăresc.

Condiţiile specifice care sunt cerute candidaţilor sunt minimum de studii generale finalizate, iar vechimea în muncă nu este obligatorie.
Candidaţii trebuie să aibă în vedere faptul că proba practică se va desfăşura în 31 octombrie, începând cu ora 10.00, în timp ce interviul candidaţilor admişi va fi în 2 noiembrie, de la ora 12.00.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale de ocupare a unui post vacant conform art. 3 din Regulamentul – cadru apropbat prin H. G. nr. 286/ 2011.

Actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei, iar dosarele se pot depune de către candidaţi la căminul de bătrâni din strada Unirii, nr. 104 până în data de 22 octombrie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii