Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial IPJ despre cazul intoxicării de la Căminul de bătrâni, din Eforie Sud. S-a întocmit dosar penal! (FOTO+VIDEO)

ro

21 Oct, 2023 12:01 1126 Marime text







În legătură cu nefericitul incident în care șase bătrâni de la Căminul din eforie Sud au ajuns la spital intoxicați cu o soluție pentru acarieni, oficiali de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța au făcut câteva declarații
 

 „La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la fapul că mai multe persoane dintr-un cămin de bătrâni acuză o stare de rău. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat șase persoane, care au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. S-a procedat la evacuarea celor 38 de persoane aflate în căminul de bătrâni. După efectuarea verificărilor de specialitate, s-a constatat că nu există pericol iminent, astfel că acestea au fost reintroduse în imobil”

 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, mai menționează polițiștii.
 
Reamintim că este vorba despre șase persoane intoxicate cu soluție de acarieni din primele informații, care sunt deja duse la spital, iar alte 20 sunt evacuate.
 
La fața locului au intervenit pompierii de la ISU Constanța, SAJ, SMURD și ulterior și poliția constănțeană.

Citește și
Intervenție la un cămin de bătrâni, din Eforie Sud. Doi bătrâni se află în stare foarte gravă (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii