Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română organizează concurs de recrutare pentru mai multe posturi contractuale

ro

20 Jul, 2017 15:45 4957 Marime text
Autoritatea Navală Română organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcţii contractuale vacante: câte un post de şef de birou şi inspector de specialitate, gradul IA, în cadrul Direcţiei de Inspecţii Siguranţă şi Securitate Navală/ biroul ISM/ ISPS, un post de inspector specialitate, gradul IA, în cadrul Centrului Maritim de Coordonare/ Serviciul MRCC şi un post de şofer, în cadrul Direcţiei Economice/ Serviciul Administrativ, Aprovizionare, Reparaţii SSM.
 
Condiţii specifice de ocupare a posturilor
 
Pentru ocuparea postului de şef birou/Biroul ISM/ ISPS/DISSN, un candidat trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. Acesta trebuie să fiie avizat în domeniul naval, să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, de minimum şase ani, în sectorul de activitate amintit, să deţină permis de conducere categoria B.
 
O altă condiţie de ocupare a postului sus-menţionat este reprezentată de următoarele cursuri finalizate: cursuri specifice Siguranţă şi Securitate maximă, cursuri codul ISM şi codul ISPS.
 
Pentru postul de inspector specialitate, gradul IA/Biroul ISM/ ISPS/DISSN, candidatul trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, specialitate de bază - domeniul naval, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, de minimum nouă ani. Acesta trebuie să deţină permis de conducere categoria B şi să fi efectuat cursuri specifice Siguranţă şi Securitate maximă, cursuri codul ISM şi codul ISPS.
 
Pentru postul de inspector specialitate gradul IA/Serviciul MRCC/Centrul Maritim de Coordonare sunt solicitate, pe lângă cerinţele sus-menţionate pentru posturile anterioare, să fie posesor de brevet maritim punte, să deţină certificate de operator în sistemul GMDSS-ROC sau GOC - valabil, să fi efectuat un curs de limba engleză (IMO standard), să aibă o adeverinţă/certificat de „Competenţe de utilizare a calculatorului“ şi o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minimum nouă ani.
 
Pentru postul de şofer pentru Serviciul Administrativ, Aprovizionare, Reparaţii, SSM/Direcţia Economică se solicită candidatului să deţină permis de conducere categoriile B şi C.
 
Candidaţii îşi pot depune dosarele până la data de 24 iulie, ora 16.00, la sediul Autorităţii Navale Române, Incinta Port Constanţa. Selecţia dosarelor se va face timp de două zile, respectiv 25 şi 26 iulie.
 
Concursul de recrutare cuprinde două probe: scris şi oral. Proba scrisă este programată pentru data de 1 august, ora 10.00, iar interviul este fixat pentru data de 4 august, la aceeaşi oră. Rezultatele finale vor fi afişate pe 8 august, la ora 16.00.
 
Tematica, bibliografia şi rezultatele finale ale probelor de concurs se vor afişa pe pagina oficială: https://portal.rna.ro/despre-noi/organizare/cariere.
 
Relaţii suplimentare se pot afla la numerele de contact 0373-419.830 şi 0372-418.884.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii