Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:28 22 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută diriginte de șantier pentru reabilitarea termică a Școlii Gimnaziale Nr. 38 „Dimitrie Cantemir” din Constanța

ro

27 Feb, 2021 00:00 502 Marime text

Situată în cartierul Tomis Nord, în apropierea Liceului Teoretic „George Călinescu”, Școala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir” a reușit ca în cei peste 30 de ani de existență să cunoască o evoluție interesantă, propunându-și să ofere șanse egale tuturor elevilor, nu numai celor care ating performanțe.

Înființată în anul 1980 sub denumirea de Școală Generală nr. 38, unsprezece ani mai târziu, în 1991, a fuzionat cu Școală Generală nr. 32. În anul școlar 1999 – 2000 este declarată școală reprezentativă în învățământul constănțean. În anul 2000 Inspectoratul Școlar Județean Constanța atribuie școlii denumirea de Școală Gimnazială Nr. 38 „Dimitrie Cantemir”.
26 și 27 octombrie sunt declarate Zilele Școlii (26 octombrie fiind ziua de naștere a marelui cărturar Dimitrie Cantemir).

Zilele acestea, Primăria municipiului Constanța a scos la licitație Serviciul de dirigenție de șantier aferent obiectivului de investiții: „Creșterea eficientei energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 38,

«Dimitrie Cantemir», Constanța” - cod SMIS 124053, în valoare de 28.000,00 lei fără TVA
Durata serviciului este egală cu durata lucrărilor de execuție, pentru care asigură serviciul de dirigenție, de la data emiterii primului Ordin de începere, până la încheierea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor executate, adică 18 luni şi se calculează de la data prevăzută în primul ordin de începere.
Anunțul a fost publicat recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.


Ce lucrări va presupune acest șantier puteți consulta AICI.


Citește și:

Opt elevi ai Şcolii nr. 38 „Dimitrie Cantemir“ au ajuns la... capătul lumii: Minunata experienţă a învăţământului islandez, dar şi a aurorei boreale (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii