Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Retailerul britanic New Look împlineşte un an de activitate în Constanţa

ro

25 Oct, 2012 23:47 767 Marime text
  • Reduceri de 50% pentru constănţeni la toate produsele cu preţ întreg, în perioada 27-28 octombrie, în magazinul New Look din Maritimo Shopping Center

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, aniversează în perioada 27-28 octombrie un an de activitate în Constanţa. În urmă cu un an, în aceeaşi perioadă, New Look îşi continua extinderea pe piaţa românească prin inaugurarea celui de-al patrulea magazin din România, în Maritimo Shopping Center, odată cu lansarea centrului comercial.

Cu această ocazie, New Look oferă constănţenilor reduceri de 50% la toate produsele cu preţ întreg din magazin. Astfel, promoţia New Look, valabilă pe parcursul weekend-ului 27-28 octombrie, pune la dispoziţia clienţilor articole vestimentare de sezon, încălţăminte şi accesorii variate, cu finisaje de calitate, la jumătate de preţ.

„Politica New Look, pe care o aplicăm în toate magazinele noastre, este aceea de a introduce săptămânal peste 200 de produse noi. Prin urmare, le garantăm clientelor care ne vor trece pragul în weekend, în intervalul orar de lucru 10.00 - 22.00, că îşi vor găsi cu siguranţă produse care să răspundă nevoilor vestimentare ale sezonului rece", a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

Magazinul New Look din Constanţa are o suprafaţă de 490 mp şi 11 angajaţi. Produsele New Look sunt create la Londra, de o echipă dedicată de designeri, care îşi găsesc inspiraţia în trendurile de pe podiumuri, în lumea celebrităţilor şi în stilul străzii. Preţurile produselor variază de la 5,9 lei la 399,9 lei, în funcţie de categorie.

Primul magazin New Look din România a fost inaugurat pe 26 august în Afi Cotroceni, fiind urmat de magazinele de la Băneasa Shopping City şi Polus Center Cluj.

Despre New Look:

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, este prezent în România cu o reţea de 7 magazine în: Bucureşti - Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj - Polus Center, Constanţa - Maritimo Shopping Center, Oradea - Oradea Shopping City, Craiova - Electroputere Parc şi Iaşi - Palas Iaşi.

După ce s-a consacrat ca marca numărul unu de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei cu vârsta de până în 35 de ani din Marea Britanie, New Look şi-a propus să cucerească "fashionistele" din România prin colecţii fabuloase la preţuri accesibile.

Marca îşi propune să atragă entuziaştii modei cu noi interpretări ale tendinţelor, reînnoind colecţiile la fiecare şase săptămâni şi introducând peste 200 de noi produse în fiecare săptămână.

Moda în cel mai rapid mod!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii