Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarii din Transilvania se vor intalni la Cluj pentru a discuta despre dezvoltarea durabila

ro

16 Feb, 2011 22:42 860 Marime text

Bucureşti, 16.02.2011: Agentia BTL Design si trustul de presa Agora Group, impreuna cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania (FALR), Asociatia Oraselor din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, organizeaza maine, 17 februarie 2011, simpozionul de administratie publica: „Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale", Editia 1 Transilvania. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, Hotel Tulip Inn Sunny Hill, sala George Cosbuc, incepand cu ora 09.00.

In calitate de vorbitori oficiali vor fi prezenti Sorin Apostu - Primar, Primăria Municipiului Cluj, Moldovan Nicolae - Prim-vicepreședinte , Asociaţia Oraşelor din România, Ovidiu Colceriu - Secretar, Asociația Comunelor din România, Vasile Soporan - Deputat, Comisia pentru Administraţie Publică, Amenajarea Teritoriului și Echilibru Ecologic, Parlamentul României, Mircia Giurgiu - Deputat, Parlamentul României, Horea Uioreanu - Deputat, Parlamentul României, Aurel Șaramet - Președinte, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Simona Mureșan - Director Adjunct Direcția Juridică și conformitate - Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Török Gergely - Expert Tehnic, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR Nord-Vest), Lőrinczi Zoltán - Coordonator - Direcţia pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală - Cluj, Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, Aurelia Simion, Șef Serviciu Reglementări Tehnice, Direcția Generală Tehnică in Constructii - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Conferinta isi propune sa informeze si sa puna in contact direct reprezentanti ai administratiei locale, ai Guvernului si furnizorii de tehnologie si de soluţii financiare pentru a gasi cele mai fiabile si eficiente cai de modernizare a administratiei publice locale.

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor administratiei publice locale din regiunea Transilvania: presedinti de consilii judetene, primari de localitati si reprezentanti ai institutiei prefectului din judetele regiunii Transilvania si cuprinde urmatoarele teme importante si actuale, atat pentru autoritatile locale, cat si pentru mediul de afaceri: solutii pentru dezvoltarea comunitatilor locale, solutii pentru izolarea termica a locuintelor, solutii in sprijinul dezvoltarii durabile: solutii de eficientizare a activitatii / solutii de scadere a costurilor.

Vor sustine prezentari pe tematicile enumerate reprezentanti ai companiilor BCR, CEC Bank, Progesa&Partners, Adeplast, Brinel.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media Satmareanul, Magazin Salajean, PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte straina si este prezent in piaţa publicaţiilor de IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group deţine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica - conferinţa anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distribuţie de carte straina Byblos şi portalul online cu serviciul de ştiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro .

Despre BTL Design

BTL Design este lider in organizarea de programe de evenimente destinate mediului de afaceri road-show pe teritoriul Romaniei. In portofoliul nostru se regasesc mai multe programe de evenimente derulate din 2005: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor, EUSol -Solutii europene pentru afaceri, Parteneriatul Public - Privat, instrument de lucru strategic pentru administratia publica locala, Modernizarea si Eficientizarea Administraţiei Publice Locale din Romania, Soluţii pentru administratiile locale in contextul crizei economice, Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale. Firme de renume din domeniul serviciilor financiare, telecom, IT&C, consultanta au ales sa-si promoveze solutiile in cadrul evenimentelor organizate de catre noi. Detalii pe www.btldesign.ro

Misiunea BTL Design este sa construiasca o interfata eficienta de comunicare intre furnizorii de solutii pentru mediului de afaceri si potentiali beneficiari ale acestora.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii