Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internationala a copilului la Scoala cu clasele I-VIII, nr. 2 „Sfantul Andrei”, Mangalia

ro

31 May, 2009 22:16 1142 Marime text

COMUNICAT
Privind manifestările prilejuite de Ziua Internaţională a copilului la Şcoala cu clasele I-VIII, nr. 2 „Sfântul Andrei”,  Mangalia
28, 29, 30 mai 2009

Cu prilejul Zilei internaţionale a Copilului, în zilele de 28, 29 şi 30 mai a. c. Şcoala cu clasele I-VIII, nr. 2, „Sfântul Andrei”, din municipiul Mangalia a organizat un amplu program de activităţi la care au fost invitaţi să participe copii, elevi, educatoare, învăţătoare şi profesori de la grădiniţele, şcolile şi liceele din municipiul Mangalia, precum şi de la unităţile şcolare aflate în parteneriat judeţean (Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2 Constanţa, Şcoala cu clasele I-VIII „Grigore Moisil” Năvodari, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2 Basarabi), parteneriat naţional (şcolile nr. 2 din municipiile reşedinţă ale judeţelor: Gorj, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Tulcea) şi parteneriat transfrontalier (Şcoala „HRISTO SMIRNENSKI” din oraşul GENERAL TOSHEVO şi Şcoala „KIRIL & METODIU” din oraşul BALCIK, din Bulgaria).

Prima zi a fost dedicată primirii oaspeţilor, vizitării şcolii şi a oraşului. Majoritatea acţiunilor au fost concentrate în ziua de vineri, 29 mai. La deschiderea oficială care a avut loc în jurul orei 10°° au fost invitaţi inspectori de la ISJ Constanţa şi oficialităţi locale în frunte cu primarul municipiului Mangalia, dl. Mihai Claudiu Tusac. La orele 11°°, elevii şcolii gazdă au pornit într-un marş tradiţional pe un traseu care a avut ca destinaţie Primaria municipiului unde copiii i-au adresat primarului un apel public cu privire la drepturile lor. Începând cu orele 13°° s-au desfăşurat o serie de concursuri şcolare:
- concurs interjudeţean de limba franceză – destinat claselor IV-VII
- concurs de compoziţie plastică şi modelaj ,,Fantezii hazlii’’ – destinat clasei I si grupelor pregătitoare de grădiniţă
- concurs pe temă culinară, ,,Bucătarul vesel’’ – destinat claselor II-IV
- concurs de jocuri distractive (cross pe role, jocuri pe nisip) – destinat claselor I-IV
- concurs de creaţie literară şi plastică – destinat claselor V-VII
Spectacolul festiv şi decernarea premiilor s-au desfăşurat datorită vremii capricioase în interiorul Casei de Cultură a municipiului Mangalia la orele 18°°.

Ataşăm la prezentul comunicat programul derulării activităţilor din ziua de 29 mai 2009.

Relaţii suplimentare:
Director – Prof. Covaci Mihai
Consilier Educativ – Prof. Purcăreaţă Georgian-Ionuţ
Consilier de imagine - Prof. Matei Cristina
Telefon: 0241/751807
E-mail: sc2mang@yahoo.com
Website: http://sfandreimangalia.scoli.edu.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii