Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundatia “ing.Ec.Niculae Nejloveanu”, la ora bilantului

ro

02 Jun, 2009 14:45 1889 Marime text

Nr.634/29.05.2009
COMUNICAT de PRESĂ

 Fundaţia “ing.Ec.Niculae Nejloveanu”maestru in arta culinara se afla la ora bilantului.
          Primii elevi ai Liceului tehnologic de Gastronomie, Restaurante şi Hoteluri “ing.N.Nejloveanu” din Constanţa, vor participa la verificarea competentelor profesionale acumulate  în domeniul gastronomiei.
         Comisia de examinare fiind alcatuita din profesori romani si francezi, precum si din cei mai buni specialisti in bucatarie si tehnica servirii,  va aprecia testele teoretice si practice elaborate in cele doua limbi.
       Fiind primul liceu tehnologic privat din acest domeniu, acesta si-a propus ca strategie de instruire câştigarea de competenţe suplimentare, obţinute printr-un număr sporit de ore de practică si interdisciplinaritate , imlpementand Licenta Centrului European de Meserii în Gastronomie de la Paris – CEPROC.
 Profesorii şi maiştrii instructori au fost specializaţi în Franţa, la centrul CEPROC, in cunoasterea tehnicilor gastronomice europene, realizand îmbinarea curriculei româneşti cu cea franceză.
La finalitatea cursurilor, elevii nostri vor dobândi Brevetul de Competenţe Profesionale eliberat de Ministerul Educaţiei din Franţa, prin CEPROC.
Ne-am bucura sa impartasiti alaturi de noi emotiile acestui eveniment.
 Verificarea competenţelor profesionale ale elevilor, va avea loc în data de 3 iunie 2009 între orele 1000 -1200 în laboratoarele de bucătărie şi tehnica servirii, str. Decebal nr.15
      Festivitatea de premiere, si Conferinţa de Presă, se vor desfasura vineri 5 iunie ora 1400 la sediul Liceului nostru  Str.Călăraşi, nr.48, Constanţa.in prezenta parintilor si a cadrelor didactice, precum si a oaspetilor nostri.             

 PRESEDINTE FINN,                                                          DIRECTOR LGHR,
Ing. Ec. Niculae Nejloveanu                                        Prof.Zamfirescu Lucica
  Maestru in arta culinara

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • doru 10 Aug, 2010 09:27 Liceul NI.Nejloveanu e o scoala de kk..nu se face nimic aici ,nu se invata nimic ci doarv fite si prostii.Patronul cred ca e bolnav la cap de isi imagineaza ca se face treaba HA HA HA!Totuol e o mascara curata!