Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia

ro

15 Nov, 2015 21:12 1570 Marime text
”Toamna, se numără bobocii”! Așa s-a întâmplat și la Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia care, vineri, 13 noiembrie 2015, a organizat Balul Bobocilor.

Într-o atmosferă de voie bună și distracție, elevii organizatori, împreună cu bobocii participanți, au purtat publicul într-o călătorie în jurul lumii căci tema ediției de anul acesta a balului a fost chiar aceasta: ”În jurul lumii”. Perechile de boboci costumați în ținute specifice țărilor pe care le-au reprezentat, au încântat publicul cu dansuri tradiționale din acele țări.

Nu au lipsit momentele artistice în care elevii și-au demonstrat talentul actoricesc sau au dovedit cât de talentați dansatori și cântăreți sunt. Probele de cultură generală s-au împletit armonios cu voia bună și umorul, iar, la final, indiferent de rezultatul concursului, fiecare boboc participant a primit câte un premiu de participare. Pentru a le mulțumi pentru o seară reușită și pentru a le aprecia efortul, conducerea Liceului Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” Medgidia a dorit să îi premieze și pe elevii organizatori.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii