Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul prefectului judetului Constanta de Ziua Marinei

ro

13 Aug, 2010 22:39 1163 Marime text

MESAJUL PREFECTULUI JUDEȚULUI CONSTANȚA DE ZIUA MARINEI ROMÂNE

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz  participă în aceste zile la manifestările prilejuite de Ziua Marinei Române. Astfel, sâmbătă, 14 august 2010, prefectul județului va depune o coroană de flori la monumentul Marinarului Necunoscut, ca omagiu adus eroilor marinari căzuți la datorie de-a lungul timpului, iar duminică, 15 august 2010, va fi prezent la festivitățile organizate de Statul Major al Forțelor Navale la Comandamentul Flotei.

“Ziua Marinei Române este sărbătoarea de suflet a tuturor celor care își unesc destinul cu apele, un prinos adus Sfântei Maria, protectoarea marinarilor români și, în același timp, o sărbătoare a Constanței. Cu această ocazie, îmi exprim întreaga prețuire pentru eroii marinari și îmi reînnoiesc profundul omagiu pentru cei care nu mai sunt printre noi și care astăzi și-ar fi etalat măiestria militară: locotenent Liviu Antim, maistru militar clasa a II-a Florin Claudiu Cişmaşu,
maistru militar clasa a II-a Cătălin Rădoi, maistru militar clasa a III-a Băduţ Papuc, Fruntaş Constantin Vlăduţ Sărman, fruntaş Marius Cătălin Chioveanu, fruntaş Cosmin Furtună și soldat Cosmin Florescu.

Sărbătoarea Marinei Române este dublată de un alt eveniment de anvergură al marinei militare române, și anume asumarea comenzii grupării navale BLACKSEAFOR de către Forțele Navale Române, moment ce îmi oferă prilejul de a le ura mult succes în această misiune în care cu siguranță își vor confirma valoarea și profesionismul acumulate în decursul celor 150 de ani de experiență.”

Nr. 174/CP/13.08.2010                                                                                               Cancelaria Prefectului

Corina Cusa
Director Cancelaria Prefectului
Institutia Prefectului Judetul Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii