Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, sesiunea 2015

ro

14 Jul, 2015 13:44 2030 Marime text
               Miercuri, 15 iulie a.c.,  817 candidaţi  vor susține  proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, în  trei  unități de învățământ (Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Colegiul Național „M. Eminescu” și Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații).
            Proba scrisă începe la ora 10.00, iar accesul candidaților în centrul de concurs  este permis în intervalul 8.00 - 9.00, pe baza actului de identitate valabil.  După primirea subiectelor de concurs de către candidaţi, durata de redactare a lucrărilor este de 4 (patru) ore.             
             Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 20 iulie, contestaţiile se depun în perioada  20-21 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 24 iulie 2015.       
     Candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului  pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și  minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire).
            Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământ din acest an, au fost publicate 165  de  posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (Educatoare: 37, Învățător/ profesor pentru învățământul primar: 50, Limba engleză: 7, Limba franceză:6, Limba și literatura română: 1, Matematică: 8 etc.)  și 1.390 pentru angajare pe perioadă determinate  (suplinitori).       
     Toate actele normative care reglementează organizarea şi desfăşurarea concursului, repartizarea candidaților, precum şi programele specifice pentru concurs pot fi consultate pe       site-ul Inspectoratului Școlar Județean Constanța: http://www.isjcta.ro/?cat=240.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii