Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moș Craciun in vizita la pompierii militari 22.12.2008

ro

22 Dec, 2008 20:38 858 Marime text

BULETIN INFORMATIV de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al Judeţului Constanţa 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" al Judeţului Constanţa, prin Asociația Sportivă „Dinamo Pompierul" a oferit cadouri copiilor pompierilor militari. Spre surprinderea micuților, Moșul nu a venit cu sania trasă de reni, așa cum știau ei din povești sau cum au văzut la televizor, ci urcat pe o autospecială de stins incendii.

După ce și-a coborât sacul cu ajutorul pompierilor, Moșul a fost asaltat de copiii care îl așteptau în curtea inspectoratului și care l-au ajutat să ajungă la bradul împodobit din holul instituției. Aici, micuții s-au lăudat cât de cuminiți au fost ei tot anul și i-au recitat Moșului poezii numai să-și primească darurile.   

Festivitatea a fost organizată pentru al șaptelea an consecutiv, devenind deja o tradiție pentru Asociația Sportivă „Dinamo Pompierul". Anul acesta, la nivelul inspectoratului, au fost acordate 600 de pachete cu dulciuri, copiilor care nu au depășit vârsta de 12 ani, cel mai mic „colindător" al Moșului fiind un băiețel de numai 3 luni.           

 

 

 

 

Purtător de cuvânt,

Paula Anghel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii