Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri de asigurare a ordinii publice în week-end

ro

15 May, 2015 12:37 1081 Marime text
Vineri, sambătă şi duminică, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa sunt angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural artistice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
      Vineri 15 mai, sâmbătă 16 mai şi duminică 17 mai a.c., jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural artistice ce se vor desfăşura în Centrul Civic Pietonal din oraşul Cervavodă, în intervalul orar 17.00 – 20.00.
      Sâmbătă 16 mai a.c.,  vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciul de rugby dintre echipele C.S. Năvodari şi C.S.M. Bucovina Suceava, eveniment sportiv ce se va disputa pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, cu începere de la ora 10.00.
      În aceeaşi zi, jandarmii constănţeni vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de rugby,  dintre echipele R.C.J. Farul Constanţa şi C.S. Sportul Studenţesc, partidă care se va disputa pe stadionul „Mihail Naca” din municipiul Constanţa, cu începere de la ora 11.00.
      Tot sâmbătă,  jandarmii vor fi prezenţi pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a unei curse de autovehicule off-road, pe traseul Constanţa – Hagieni, cu începere de la ora 09.30.
      De asemenea, sâmbătă 16 mai a.c., va fi asigurată ordinea publică şi la evenimentul cultural artistic organizat cu ocazia sărbătoririi zilei comunei Peştera, manifestare denumită „Sărbătoarea Florii de Salcâm”, între orele 09.00-23.00.
      Tot sâmbătă 16 mai a.c., jandarmii vor fi prezenţi în zona Muzeului Marinei Române, începînd cu ora 18.00,  în scopul asigurării ordinii publice cu ocazia evenimentului denumit „Noaptea Muzeelor”.
      Duminică 17 mai a.c., între orele 12.00 – 22.00 va fi asigurat climatul de ordine şi siguranţă în comuna Albeşti, unde se va organiza o manifestare cultural artistică, cu ocazia sărbătorii tradiţionale denumită „Fiii Satului”.
      În aceeaşi zi, jandarmii vor fi prezenţi şi la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, unde începând cu ora 12.00 se va disputa partida de handbal feminin, dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi H.C.M. Râmnicu Vâlcea.
      
      Jandarmii vor coopera şi cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa, pentru asigurarea ordinii publice la aceste evenimente cultural artistice şi sportive.
 
      Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor:
-      adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială;
-      respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
-     evitarea purtării la vedere de obiecte de valoare care pot atrage atenţia;
-      acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.);
-      acordarea unei atenţii deosebite copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.
 
       Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
 
 COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii