Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:42 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturisme Mercedes şi Opel cu certificate de înmatriculare false, descoperite în P.T.F. Negru Vodă

ro

11 Mar, 2016 18:28 647 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în P.T.F. Negru Vodă doi cetăţeni români care conduceau autoturisme înmatriculate în R. Bulgaria pentru care au prezentat la control certificate de înmatriculare false.
 
În data de 10.03.2016, în jurul orei 07.30, în P.T.F. Negru Vodă, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, A.M., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care conducea un autoturism marca Mercedes înmatriculat în R. Bulgaria.
La solicitarea lucrătorilor noştri, bărbatul a prezentat la control şi documentele maşinii. Poliţiştii de frontieră au constatat că certificatul de înmatriculare prezentat, era fals.
 
În data de 11.03.2016, în jurul orei 07.00, în acelaşi punct de trecere a frontierei a fost identificat un alt cetăţean român, E.S., în vârstă de 20 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa, care a conducea un autoturism marca Opel Vectra cu numere de R. Bulgaria, pentru care a prezentat un certificat de înmatriculare fals.
 
Şoferii în cauză au declarat că au achiziţionat autoturismele fără a cunoaşte faptul că documentele sunt false.
În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 320 şi art. 323 din Codul Penal.
 
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
Subinspector de poliţie
Alexandru ION
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii