Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de talharie retinut de politisti intr-un parc de distractii din statiunea Saturn

ro

21 Jul, 2010 19:14 1263 Marime text

Suspect de tâlhărie reţinut de poliţişti într-un parc de distracţii din staţiunea Saturn

În ziua de 20 iulie a.c.,  poliţiştii din Mangalia au efectuat o descindere în parcul de distracţii din staţiunea Saturn, acţiune în urma căreia a fost identificat T. Stefan, de 33 de ani, din comuna Chirnogeni, satul Plopeni, suspect de comiterea unei tâlhării în data de 12 iulie a.c..
 
La aceea dată, ora 3.00, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi prin Serviciul Apel Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a spart geamul de la uşa de acces în incinta unui magazin dar fără a pătrunde în interior, societatea fiind prevăzută cu sistem de supraveghere video atât în interior cât şi în exterior.

Poliţiştii ce s-au deplasat la faţa locului nu au identificat nicio persoană suspectă dar ulterior, în jurul orei 05.20, poliţişii au fost din nou sesizaţi despre faptul că bărbatul respectiv s-a întors la magazin, de această dată fiind surprins în interior de proprietar care a încercat să-l imobilizeze dar suspectul a ripostat şi pentru a-şi asigura scăparea, având asupra sa un cuţit, a rănit superficial două persoane ce se aflau în incintă şi a reuşit să fugă.
 
Poliţiştii deplasaţi din nou la faţa locului au constatat că unul din geamurile magazinului este spart şi faptul că suspectul a abandonat la locul faptei o şapcă şi mai multe pachete de ţigări pe care le luase de pe un raft al magazinului.
Cele două persoane rănite nu au necesitat îngrijiri medicale de specialitate. Din interiorul societăţii nu au fost bunuri sustrase, singurul prejudiciu înregistrat fiind geamul care a fost spart, în valoare de 250 lei.     
 
Faţă de T. Ştefan s-a luat măsura reţinerii, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Constanţa, urmând ca, astăzi, 21 iulie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia şi instanţei cu propunere de arestare preventivă.    

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii