Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii investigheaza cazul unui tanar suspectat de comiterea unui omor asupra unei batrane din comuna Targusor

ro

15 Jun, 2010 19:04 1070 Marime text

Poliţiştii investighează cazul unui tânăr suspectat de comiterea unui omor asupra unei bătrâne din comuna Târguşor

Astăzi, 15 iunie a.c., în jurul orei 08:00, poliţiştii din Târguşor au fost sesizaţi despre faptul că I. ELENA, de 82 de ani, a fost găsită decedată în locuinţa sa din localitatea Mireasa, comuna Târguşor, de către o altă persoană din aceeaşi localitate.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului sub coordonarea procurorului de caz a rezultat faptul că victima locuia singură într-o casă din localitatea Mireasa, acolo unde a fost găsită decedată în această dimineaţă, căzută în casă, pe podea, prezentând leziuni de violenţă  la nivelul gâtului. De asemenea, în locuinţă au fost constate urme de răvăşire, la prima vedere nefiind sesizată lipsa unor bunuri sau valori. Cu ocazia examinării cadavrului victimei de către medicul legist prezent la faţa locului s-a constatat că acesta prezintă o plagă tăiată profundă la nivelul gâtului.

Poliţiştii au identificat ca principal suspect de comiterea faptei pe C. NICOLAE, de 25 de ani, din localiatea Cheia, comuna Târguşor, judeţul Constanţa, care a fost condus la sediul Postului de Poliţie Târguşor pentru audiere şi verificări.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

 COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii