Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu nu-şi permite alt eşec

ro

18 Apr, 2013 20:50 1048 Marime text
Candidatura preşedintelui CJC Nicuşor Constantinescu la un post de vicepreşedinte naţional al PSD ar putea aduce beneficii Constanţei.
Judeţul ar avea o reprezentare politică solidă în cercurile înalte ale partidului de guvernământ.
Domnul Constantinescu ar putea împiedica, spre exemplu, guvernul Ponta să mai dea ordonanţe de urgenţă pe bandă rulantă (aşa cum i se reproşa administraţiei Boc). Domnul Constantinescu şi-ar putea folosi influenţa politică pentru ca spre judeţul Constanţa să fie direcţionate fonduri cel puţin la fel de consistente ca pe vremea guvernului Boc (peste 120.000.000 euro).
Iată câte lucruri utile ar putea face domnul N. D. Constantinescu chiar din ziua în care va fi ales ca vicepreşedinte PSD la nivel naţional. După ce a pierdut şefia de la Uniunea Consiliilor Judeţene în favoarea lui Marian Oprişan, domnul Constantinescu nu-şi permite un nou eşec. Miza de imagine este mult prea mare fiindcă dacă dl. Nicuşor Constantinescu pierde, va pierde, implicit, PSD Constanţa. Nu de alta dar vorbim de partidul aflat la guvernare de UN AN DE ZILE! Să nu uităm nicio secundă acest lucru. A trecut un an cu USL la guvernare şi NU SE VĂD REZULTATELE. Mă întreb cât îi trebuie USL-ului pentru a-şi găsi un drum, pentru a-şi pune în aplicare programul de guvernare (dacă acesta există cu adevărat).
În acest context este spre binele judeţului Constanţa ca nimeni să nu mai îndrăznească să-i tragă preşul de sub picioare unui lider marcant al PSD Constanţa. Voi urmări cu interes apropiatul Congres PSD dar şi activitatea domnului Nicuşor Constantinescu în calitatea domniei sale de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
 
CORINA GHEORGHE
Consilier judeţean
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii