Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandate puse în aplicare de către poliţiştii constănţeni

ro

23 Jun, 2015 10:21 968 Marime text
La data de 22.06.2015, poliţiştii Compartimentului Urmăriri, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din oraş Negru Vodă l-au depistat pe D. Marian, de 33 ani, din oraş Negru Vodă, pe numele căruia, Judecătoria Erfurt - Germania a emis mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor şi tâlhărie.
 
La aceeaşi dată, poliţiştii SIC l-au depistat pe N. Constantin, de 39 ani, condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
 
 
La data de 22.06.2015, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au depistat pe M. Sotir Dumitru, de 35 ani, din oraş Techirghiol, urmărit naţional, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
 
La data de 22.06.2015, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Grădina cu sprijinul Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu l-au depistat pe G. Dumitru,  care avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei, într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an, fiind dus în Centrul Educativ Târgu Ocna, judeţ Bacău.
 
Poliţiştii din oraş Ovidiu l-au depistat pe N. Paul, de 52 ani, din localitate, care are de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
 
 
   COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii