Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru contrabandă

ro

20 Apr, 2015 10:56 980 Marime text
Cercetaţi pentru contrabandă
Patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 din Constanţa au surprins în flagrant pe I. Monis de 46 ani şi pe S. Imren de 26 ani, din Constanta, care ofereau spre comercializare peste 250 de pachete cu ţigarete nefiscalizate, care proveneau din contrabandă.
Ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, cercetările fiind continuate de către poliţiştii S.I.C.E. din cadrul I.P.J. Constanţa, în conformitate cu Codul Vamal al României.
 
 
Cercetaţi pentru furt
Poliţiştii din Năvodari cercetează în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt  pe M. Nicuşor-Cristian de 25 ani şi pe G. Nicolae de 27 ani,  ambii din Năvodari.
Cei în cauză, fiind angajaţi la o societate comercială, au sustras dintr-o cameră în care locuiau în cadrul respectivei societăţi mai multe bunuri.
 
 
Cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului
Poliţiştii Serviciului Rutier îl cercetează în stare de libertate pe C. Vasile-Marian de 38 ani, din Constanţa, care, în noaptea de 18/19.04.2015, în jurul orelor 01.00, a condus un autoturism în municipiu fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
 

   COMPARTIMENTUL DE  RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii