Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă - IPJ Constanţa

ro

25 Feb, 2016 19:16 1137 Marime text
Depistaţi în flagrant în timp ce ofereau spre vânzare diverse specii de peşte
 
La data de 24.02.2016, ora 13.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Hîrşova, i-au depistat pe A.A., în vârstă de 63 de ani, V.M., în vârstă de 51 de ani, N.B., în vârstă de 39 de ani şi pe N.G., în vârstă de 43 de ani, care ofereau spre vânzare participanţilor la traficul rutier, diverse specii de peşte.
Cantitatea totală peşte, a fost confiscată, fiind întocmite dosare penale pentru deţinere şi comercializare ilegală a peştelui.
 
 
Depistat  în flagrant de către poliţişti
 
La data de 24.02.2016, ora 16.00, poliţiştii Secţiei 1 l-au depistat pe I.E., în vârstă de 32 ani, din municipiul Medgidia, având asupra sa două butelii şi şase aparate electrice (bormaşini) a căror provenienţă nu a putut-o justifica.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, bunurile fuseseră sustrase dintr-o boxă de pe strada Unirii, din municipiul Constanţa, în care acesta pătrunsese prin efracţie, cu puţin timp în urmă.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
 
Cercetaţi penal  de către poliţiştii constănţeni pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor
 
Acţionând pe linia depistării deţinătorilor ilegali de arme, poliţiştii Serviciului Arme Exploziv şi Substanţe Periculoase au depistat 8 arme, muniţie, obiecte pirotehnice şi capse pentru cartuşe de vânătoare.

Astfel, poliţiştii au ridicat de la I.S.P., în vârstă de 67 de ani, din Cernavodă, cinci arme dintre care trei de vânătoare cu alice, una de vânătoare mixtă şi una letală de tip sportiv, 1200 de cartuşe, peste 5kg de pulbere pentru muniţie de vânătoare, 58 de petarde şi aproximativ 300 capse pentru cartuşe de vânătoare.

Acesta este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, nerespectarea regimului materiilor explozive, și efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

 Totodată, poliţiştii îl cercetează în stare de libertate pe T.Ș., în vârstă de 48 de ani, din Costinești, care ar fi introdus în ţară şi deţinut fără drept două arme de vânătoare cu glonţ, o armă neletală de tip sportiv şi 140 de cartuşe.
 
Executare mandat         
 
La data de 24.02.2016, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu, Postul de Poliţie Lumina, l-au depistat pe D.D., în vârstă de 25 de ani, având de executat un mandat al pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Constanţa  pentru tăinuire şi complicitate la furt calificat.
             
Activitatea rutieră
 
La data de 24.02.2016, ora 16.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Rurale, Postul de Poliţie Cumpăna, l-au depistat pe V.I.G., în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Şcolii din localitate, având autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului expirată.
În cauză s-a întocmit dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii