Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ Constanţa - 12.07.2012

ro

12 Jul, 2012 14:39 1126 Marime text

85.217 din 12 iulie 2012

BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 6 acţiuni, fiind aplicate 23 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.300 lei.

Minori urmăriţi, depistaţi de poliţiştii din Staţiunea Mamaia

La data de 11 iulie a.c., ora 06.00, Biroul de Poliţie Pentru Staţiunea Mamaia a fost sesizat de către un cetăţean, cu privire la faptul că în zona Piaţetei Perla se află trei minori lipsiţi de supraveghere.
Patrula mixtă formată din poliţişti şi jandarmi s-a deplasat în zona indicată, identificând minorii ca fiind I. N., de 16 ani, Ş. E. V., de 15 ani, ambii din Rîmnicu Sărat şi I. I. I., de 14 ani, din comuna Cumpăna, judeţ Constanţa, care susţin că au plecat de la domiciliu, deplasându-se pe litoral pentru plajă şi că nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.
În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că I. I. I., de 14 ani, din comuna Cumpăna figurează ca urmărit internaţional din data de 25.06.2012 , iar I. N., de 16 ani, din Rîmnicu Sărat din data 19.06.2012.
Au fost contactaţi lucrătorii Compartimentului Urmăriri, din cadrul IPJ Buzău, care i-au preluat pe cei doi minori din Râmnicu Sărat, iar I. I. I., de 14 ani, din comuna Cumpăna a fost internat in Adăpostul de Zi şi de Noapte „Gheorghe Hagi" din Constanţa, totodată fiind sesizată şi DGASPC.

Cercetat de poliţiştii Secţiei 5, după ce a spart parbrizul unui autobuz

La data de 11.07.2012, ora 12.15 poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi de către conducătorul unui mijloc de transport în comun, despre faptul că, un alt participant la trafic i-a spart parbrizul autobuzului pe care îl conducea pe Bdul Aurel Vlaicu, dinspre cartierul Km 4-5 spre strada Cumpenei.
Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate în zona producerii incidentului, iar în urma investigaţiilor efectuate, în scurt timp au reuşit identificarea persoanei suspecte de comiterea faptei. Este vorba de un tânăr de 24 de ani, din Năvodari, care pe fondul unei şicanări în trafic a oprit autoturismul în apropierea unui sens giratoriu şi a aruncat cu o piatră spre autobuzul în cauză, spărgându-i parbrizul.
Acestuia, poliţiştii Secţiei 5 i-au întocmit dosar penal, cercetându-l în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de distrugere.
Prejudiciul cauzat urmează a fi transmis de către reprezentanţii societăţii păgubite.

Autoturismul unor persoane suspecte de furt, blocat în trafic de către poliţiştii Secţiei 8 Rurale Băneasa

La data de 12 iulie a.c., ora 00.10, poliţiştii din Băneasa au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale, despre faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din magazin şi au fugit cu un autoturism marca Opel Vectra, de culoare argintie.
Răspunzând prompt solicitării, lucrătorii Secţiei 8 Poliţie Rurală împreună cu un poliţist din Băneasa au plecat în urmărirea autoturismului respectiv blocându-l în trafic, la intrarea în satul Urluia, comuna Adamclisi.
În interiorul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 36 ani, din Constanţa şi 4 femei cu vârste cuprinse între 17 şi 34 de ani.
Asupra acestora au fost găsite produse alimentare, detergenţi şi articole de îmbrăcăminte a căror provenienţă nu au putut-o justifica.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acestea au fost sustrase din societatea ce-şi are sediul în Băneasa, ulterior predându-le administratorului acesteia.
Celor 5 persoane suspecte, poliţiştii din Băneasa le-au întocmit dosar penal pentru furt calificat, continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii