Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa 10.02.2012

ro

10 Feb, 2012 15:07 1099 Marime text

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 5 acţiuni, dintre care 4 pe linie de ordine publică şi 1 pe linie de investigaţii criminale, fiind aplicate 8 sancţiuni în valoare totală de 2.250 lei.

În ceea ce priveşte faptele antisociale, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au fost sesizaţi şi au constatat 5 evenimente.

Cercetaţi de poliţiştii din Năvodari pentru furt calificat

În data de 09.02.2012, ora 17.00, o patrulă mixtă formată dintr-un lucrător din cadrul Poliţiei oraş Năvodari şi un agent din cadrul Gărzii de Coastă Constanţa, au prins în flagrant doi bărbaţi, în vârstă de 30, respectiv 42 de ani, din localitate, în timp ce încercau să sustragă fier vechi din incinta unei societăţi comerciale.
          Acestora le-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Cercetaţi de poliţişti pentru furturi din locuinţe

În urma investigaţiilor efectuate, în cazurile a două furturi din locuinţe, de pe raza localităţii Pecineaga, înregistrate la data de 08.11.2011, respectiv 21.11.2011,
poliţiştii Secţiei 3 Rurală Mangalia au stabilit ca suspecţi de comiterea faptelor pe I. GHEORGHE, de 21 ani şi U.  ADRIAN, de 22 ani, ambii din localitate, recuperând totodată şi o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase.
În data de 09.02.2012, cei doi au fost depistaţi şi conduşi la sediul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia în vederea continuării cercetărilor.
         
Cercetaţi de poliţişti pentru furturi din locuinţe

În data de 05.02.2012, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală au fost sesizaţi despre furtul dintr-o locuinţă situată pe raza comunei Pantelimon.
 Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au stabilit ca suspecţi de comiterea faptelor pe I. MIHAI, de 23 ani şi A. BOGDAN, de 22 ani, ambii din localitate,  prejudiciul cauzat, în valoare de 500 lei ( două butelii de aragaz, un ceas de perete şi un radiocasetofon ) fiind recuperat şi restituit părţii vătămate.
   Suspecţilor le-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.
    
    ACTIVITATEA RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 311 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.200 lei.

    În ceea ce priveşte faptele antisociale, la nivelul Serviciului Rutier Constanţa au fost constatate trei infracţiuni la regimul circulaţiei.

La data de 09 februarie a.c., ora 15.00, în judeţul Constanţa, pe DN3, a fost depistat Ţ. LAURENŢIU, de 25 ani, din localitatea Poarta Albă, conducand un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
La data de 09 februarie a.c., ora 18.30, în minicipiul Constanţa, P.ALEXANDRU ADRIAN, de 24 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe Şoseaua Mangaliei, aflîndu-se sub influenţa băuturior alcoolice, respectiv 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 09 februarie a.c., ora 17.40, în judeţul Constanţa, R. NICULAE, de 52 ani, din Constanţa, a condus un autoturism, în localitatea Murfatlar, prezentând pentru controlul în trafic un certificat de înmatriculare al autoturismului cu urme vizibile de falsificare a inspecţiei tehnice periodice.

    Celor în cauză li s-au întocmit dosare de cerecetare penală.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii