Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa 02.05.2012

ro

02 May, 2012 18:33 1326 Marime text

85108 din 02 mai 2012


BULETIN DE PRESĂ

Prinşi în flagrant de poliţiştii Secţiei 3, în timp ce sustrăgeau o unitate exterioară de aer condiţionat
               
          La data de 01.05.2012, ora 05.40, în urma unei sesizări, poliţiştii Secţiei 3 s-au deplasat cu operativitate pe aleea Garofiţei din municipiul Constanţa, reuşind să prindă în flagrant doi bărbaţi care sustrăgeau o unitate exterioară de aer condiţionat ce se afla montată pe peretele exterior al unui bloc, situat pe b-dul 1 Decembrie 1918.
Cei doi suspecţi au fost identificaţi ca fiind I. TAIR, de 62 ani, din Constanţa şi L. CRISTIAN, de 24 ani, din Iaşi, cercetările fiind continuate faţă de aceştia în stare de libertate, pentru furt calificat.
         
 Intervenţie promptă a poliţiştilor din Hârşova, pentru imobilizarea şi dezarmarea unui tânăr recalcitrant, aflat în stare de ebrietate

La data de 01.05.2012, ora 20.30, poliţiştii din Hârşova s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe strada Revoluţiei, din localitate, un tânăr aflat în stare de ebrietate avea asupra sa un par, cu care ameninţa persoanele aflate pe terasa unui bar, intervenind prompt şi imobilizându-l.
     L-au identificat ca fiind R. GIGEL, de 20 ani, iar în urma percheziţiei corporale, asupra acestuia s-a mai găsit un cuţit în lungime de 30 cm.
      Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

    ACTIVITATEA RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 166 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 39.300 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a două accidente soldate cu victime.

La data de 02 mai a.c., ora 18.40, în judeţul Constanţa, S. NICOLAE de 31 ani, din Medgidia a condus un autoturism pe strada Principală din localitatea Dunăreni şi a accidentat pe C. PETRUŢ de 20 ani, din localitate, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 1, 01 mg/l alcool pur în aerul expirat s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

La data de 02 mai a.c., ora 20.00, în municipiul Constanţa, S. ERHAN de 23 ani, din Constanţa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe strada Secerişului şi din cauza efectuării unei depăşiri neregulamentare peste marcajul simplu continuu a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de S. MARINELA de 33 ani, din Constanţa.
În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în alte două autoturisme parcate iar cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui minor de 5 ani pasager în cel de-al doilea autoturism.

În ceea ce priveşte faptele antisociale, la nivelul Serviciului Rutier Constanţa a fost constatată o infracţiune la regimul circulaţiei.

La data de 02 mai a.c., ora 18.00, în judeţul Constanţa, a fost depistat numitul C. ION, de 49 ani, din localitatea Ştefan cel Mare, conducand un autoturism în localitatea Cernavodă, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice respectiv 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii