Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

26 Feb, 2016 16:50 1457 Marime text
Bănuiţi de comiterea unui furt, identificaţi de către poliţişti 
 
Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 4 Rurale Medgidia, Postul de Poliţie Cuza Vodă, i-au identificat pe S. I., de 17 ani, şi pe M. G., de 18 ani, care în noaptea de 16/17.02.2016, ar fi sustras doi acumulatori auto, de pe un autotir parcat pe raza localităţii.
Prejudiciul în valoare de 2000 lei a fost recuperat integral şi predat păgubitului, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.
 
Executare mandat
 
Poliţiştii Secţiei 8 Rurale Băneasa, Postul de Poliţie Deleni l-au depistat pe V.I., posesor al unui mandat de executare al pedepsei cu închisoarea, de 7 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
 Depistaţi în flagrant de către poliţiştii constănţeni
 
La data de 25.02.2016, ora 16.40, poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliţie Mircea Vodă, i-au depistat pe R.A. în vârstă de 51 de ani, T.I. în vârstă de 76 de ani şi C.T. în vârstă de 60 de ani, în timp ce transportau, cu un atelaj hipo, mai mulţi spalieri din beton.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbaţii ar fi sustras bunurile din cadrul unei ferme din localitate.
Prejudiciul fost recuperat şi predat păgubitului.
 
 Activitatea rutieră
 
 La data de 25.02.2016, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Mangalia, Postul de Poliţie 23 August, l-au depistat pe N.A., din localitate, care a condus o motocicletă pe raza localităţii fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 Totodată, poliţiştii Postului de Poliţie 23 August l-au depistat pe T.F., din localitate care a condus un ATV neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
             În cauze s-au întocmit dosare penale.
  
COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii