Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:51 24 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

02 Apr, 2014 14:38 881 Marime text
Cercetată de poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă pentru sustragere de energie electrică
 
 La data de 01.04.2014, între orele 09.00 – 13.00, poliţişti din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă împreună cu reprezentaţi ai unei societăţi de distribuţie a energiei electrice au executat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii sustragerii de energie electrică.
           Cu această ocazie a fost depistată o persoană din sat Cochirleni, comuna Rasova, care sustrăgea energie electrică printr-o instalaţie directă, branşată la reţeaua principală, fără ca aceasta să fie contorizată.
           Acesteia i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetată în stare de liberate pentru săvârşirea infracţiunii de furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea, sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, faptă prevăzută  şi pedepsită de art. 92, alin. 2 din Legea  123/2012.
          Prejudiciul cauzat urmează a fi stabilit de către reprezentanţii societăţii de distribuţie a energiei electrice.
 
Poliţiştii secţiei 2 acţionează pentru combaterea traficului cu ţigări
 
La data de 01.04.2014, între orele 14.00-17.30 poliţiştii Secţiei 2 au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse din tutun, ocazie cu care  au fost legitimate 12 persoane, 8 fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 7000 lei.
Totodată, au fost confiscate mai multe pachete ţigări.
 
Tâlhar prins în flagrant, cercetat de către poliţiştii constănţeni
 
          La data de 02.04.2014, ora 09.10, poliţiştii Secției 4 au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un cetăţean, cu privire la faptul că, pe strada Biruinței a reținut un tânăr care i-a smuls cercelul unei alte persoane la intersecția străzilor Baba Novac cu Bogdan Vasile.
          Patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un agent din cadrul Secției 4 Poliție și un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța, s-a deplasat operativ la fața locului identificând persoana reținută ca fiind C. GEORGE  în vârstă de 23 de ani, din  Constanța.
          În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta, aflându-se la intersecția străzilor Baba Novac cu Bogdan Vasile, i-a smuls cercelul din urechea dreaptă, unei femei în vârstă de 59 de ani, fiind alergat de către un martor, până pe strada Biruinței unde a fost prins şi imobilizat până la sosirea patrulei de intervenție.  
         Cercelul victimei a fost găsit în spațiul verde din spatele unui bloc de pe strada Soveja.
          Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa.
 
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?

Comentarii