Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

11 Dec, 2013 13:53 1108 Marime text
La data de 07.12.2013, ora 08.30 Poliţiştii din Cernavodă a fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112, de către un bărbat, din Cernavodă, cu privire la faptul că, în incinta unui club din localitate, cartier Columbia are loc un scandal.
  Cu ocazia deplasării organelor de poliţie la faţa locului şi a primelor cercetări efectuate s-a stabilit faptul că, într-un separeu din incinta clubului, în noaptea de 06/07.12.2013, patru tineri au participat la mai multe partide de jocuri de noroc (barbut), în timp ce alţi prieteni doar priveau.
              În jurul orei 07.00, pe fondul unor neînţelegeri legate de câştigul unei sume de bani (10.000 lei) de către doi dintre jucători, P. Nicolae în vârstă de 35 ani i-a agresat fizic cerându-le să scoată banii din buzunare, la acţiune participând şi I. Ciprian, de 29 de ani, care i-a lovit pe cei doi, astfel că banii au căzut pe podea şi au fost luaţi de către agresori.
              Oamenii legii i-au depistat pe suspecţi, iar faţă de I. Ciprian s-a luat iniţial măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar la data de 10.12.2013 acesta a fost prezentat Judecătoriei Medgidia, instanţă ce a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Faţă de P. Nicolae, procurorul de caz a dispus cercetarea în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii aceleiaşi infracţiuni.
 
La data de 10.12.2013, ora 11.30, poliţiştii din localitatea Valu lui Traian au depistat doi tineri în timp ce sustrăgeau mai multe obiecte metalice (echipamente) dintr-o brutărie dezafectată.
La vederea oamenilor legii, cei doi suspecţi au încercat să fugă moment în care unul dintre agenţii de poliţie, după efectuarea somaţiei regulamentare a folosit armamentul din dotare executând un foc de avertisment în plan vertical şi reuşind prinderea unuia dintre suspecţi.
Cel în cauză a fost condus la sediul Postului de Poliţie Valu lui Traian în vederea continuări cercetărilor, iar din investigaţii s-a stabilit şi identitatea celui de-al doilea suspect.
În urma folosiri armamentului nu au fost înregistrate victime omeneşti sau pagube materiale.
Cercetările continuă cu cei doi suspecţi în stare de libertate.
 
La data de 10.12.2013, poliţiştii din Lumina i-au depistat pe strada Mare, din localitate pe C. FLORIN, de 27 ani, P. ALEXANDRU de 20 ani şi T. LIVIU de 35 ani, persoane care posedau mandate de executare a pedepsei închisorii (3,5 ani fiecare) pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, mandate emise de Judecătoria Constanţa la data de 09.12.2013.
Reamintim că, fapta a fost comisă în noaptea de 25/26 ianuarie 2013, când cei 3, împreună cu alte 8 persoane, având feţele acoperite, au imobilizat agentul de pază al unei societăţi comerciale deposedându-l de telefonul mobil şi lanternă, totodată, încercând să sustragă şi alte bunuri din incinta societăţii.
Beneficiind de sprijinul Secţiei 2 Poliţie Rurale Mihail Kogălniceanu, ceilalţi opt participanţi la comiterea faptei au fost arestaţi în luna aprilie, fiind condamnaţi la pedepse cuprinse între 7 şi 8 ani închisoare.
 
  La data de 10.12.2013, poliţişti din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea l-au depistat pe C. CONSTANTIN CĂTĂLIN, de 28 ani, posesor al unui mandat de executare a închisorii emis de Judecătoria Hârșova.
Acesta figura ca urmărit naţional din data de 19.11.2013.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii