Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 21.11.2009

ro

22 Nov, 2009 15:31 311 Marime text

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 16 evenimente, din care 10 evenimente împotriva avutului privat, două evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 4 evenimente de altă natură.

Bărbat cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie au fost sesizaţi, în data de 21.11.2009, cu privire la faptul că într-un imobil situat pe strada Bujorului din localitatea Dunăreni, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Echipa operativă deplasată la faţa locului, coordonată de un procuror criminalist, a stabilit identitatea persoanei decedate ca fiind G. Costică, de 75 de ani. În urma examinării cadavrului s-a stabilit că acesta prezintă o plagă produsă cu un corp tăietor-înţepător în zona subclaviculară dreapta.
În urma activităţilor desfăşurate în cauză, s-a stabilit faptul că în data de 21.11.2009, în jurul orei 16.00, între G. Costică şi fiul său G. Danuţ, de 37 de ani a avut loc un conflict spontan în urma căruia G. Dănuţ, folosind un cuţit de bucătărie l-a înjunghiat pe tatăl său în zona pieptului.
Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Furt din supermarket
Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate pe A. ANIŞOARA, de 25 de ani, din Murfatlar şi pe C. CLAUDIA, de 19 ani, din Constanţa întrucât în ziua de 21.11.2009, au sustras mai multe produse cosmetice şi alimentare din incinta unui supermarket.
Prejudiciul în valoare de 1.800 lei a fost recuperat şi predat societăţii. Celor în cauză li s-au întocmit dosare penale, fiind cercetate în stare de libertate.

Tânăr cercetat de poliţişti după ce a folosit ilegal un pistol cu gaze

În noaptea de 20/21.11.2009, în jurul orei 01:30, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112, despre faptul că R. NICOLAE, de 27 de ani, din localitatea Oltina, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat scandal în faţa unui club din Constanţa, executând două focuri de armă în plan vertical cu un pistol cu gaze. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale. Din verificări s-a stabilit faptul că R. NICOLAE nu poseda autorizaţie de deţinere a armei în cauză. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor regimului armelor şi muniţiilor, fiind cercetat în stare de libertate.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
Poliţiştii rutieri cercetează în stare de libertate pe Z. George, de 42 de ani, din Nicolae Bălcescu, întrucât a condus un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat şi autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 20.11.2009. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii din Mihail Kogălniceanu cercetează în stare de libertate pe M. Mihai, de 46 de ani, din Cuza Vodă întrucât a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal.


COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii