Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 16.10.2009

ro

16 Oct, 2009 17:49 645 Marime text

Buletin de presă

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 18 evenimente, din care 9 evenimente împotriva avutului privat, 4 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 5 evenimente de altă natură.

Ø Suspect de furt dintr-o locuinţă din Lazu cercetat în stare de arest preventiv
Bărbatul reţinut de poliţişti în Bucureşti pentru comiterea unui furt din locuinţa lui N. Ionel, din satul Lazu, comuna Agigea, a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, iar în baza probatoriului administrat în cauză, instanţa  a emis pe numele său mandat de arestare pe o perioadă de 29 zile, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Ø Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
Poliţiştii rutieri cercetează în stare de libertate pe H. Petrica-Tiberiu, de 24 ani, din Constanţa, care, în ziua de 15.10.2009, a fost depistat conducând un autoturism având permisul de conducere suspendat. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.
 Poliţiştii rutieri cercetează în stare de libertate pe T. Mihai, care, în ziua de 15.10.2009, a fost depistat conducând un autoturism având numere de înmatriculare false. 
 Poliţiştii din Medgidia cercetează în stare de libertate pe Ţ. George, de 34 ani, din localitate, care , în ziua de 15.10.2009, a fost depistat conducând un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice (0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat). Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.
 Poliţiştii din Pecineaga cercetează în stare de libertate pe S. Relu, de 29 ani, din localitate, care, în ziua de 15.10.2009, a fost depistat conducând un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice (0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat). Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.
                            
COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii