Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA 12.01.2009

ro

12 Jan, 2009 16:21 835 Marime text

BULETIN DE PRESĂ de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa

În ultimele 24 de ore lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 14 evenimente, din care 7 evenimente împotriva avutului privat, 4 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 3 evenimente de altă natură.

Suspecţi de furt cercetaţi în stare de arest preventiv de poliţiştii din Cernavodă

Poliţiştii din Cernavodă cercetează în stare de arest preventiv pe o perioadă de 29 zile pe O. GHEORGHE FLORIN, de 20 ani şi pe P. D. V., de 17 ani, ambii din localitate, care, în noaptea de 10/11.01.2009, prin spargerea geamului termopan, au pătruns într-un magazin situat pe strada Revoluţiei din Cernavodă de unde au sustras mai multe bunuri alimentare şi nealimentare.

Bunurile sustrase ce au fost găsite asupra suspecţilor au fost recuperate integral iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

În data de 11.01.2009, în jurul orei 12.00, pe D.N.22C, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere au depistat în trafic, în afara localităţii Poarta Albă, pe P. COSTINEL, de 48 de ani, din Poarta Albă, care conducea un autoturism, marca Dacia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Celui în cauză i s-a intocmit dosar de cercetare penală.

În data de 11.01.2009, în jurul orei 11.00, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere au depistat în trafic, pe b-dul Mamaia din municipiul Constanţa, pe M. STERE, de 41 de ani, din Constanţa, care conducea un autoturism, marca Audi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.                                                

Celui în cauză i s-a intocmit dosar de cercetare penală.

În data de 11.01.2009, poliţiştii din Topraisar au depistat în trafic pe T. MIHAI, de 52 ani, din localitate, care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere. Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii