Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:56 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„ALEGE VIAŢA” ACŢIUNE PENTRU COMBATEREA EXCESULUI DE VITEZĂ

ro

19 Nov, 2013 18:22 427 Marime text
 În perioada 15-17 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. CONSTANŢA, au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.
  Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză au fost folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.
  În timpul activităţilor desfăşurate de la începutul acestei acţiuni, poliţiştii rutieri au constatat cinci infracţiuni la regimul rutier şi au aplicat 759 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 623 de sancţiuni pentru depăşirea limitei legale de viteză şi 136 pentru alte abateri.
  De asemenea, au fost reţinute 32 de permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.
  Activităţile vor fi continuate şi în perioada următoare având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, perioadă în care monitorizarea traficului reprezintă o prioritate a lucrătorilor de poliţie rutieră.
  Recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor de drum şi de trafic şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.
  Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată condiţiilor de trafic reprezintă principalele cauze de producere ale accidentelor grave de circulaţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii