Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agresori identificati si retinuti de politisti in mai putin de 24 de ore de la momentul sesizarii infractiunii

ro

04 Aug, 2010 20:11 869 Marime text

Agresori identificaţi şi reţinuţi de poliţişti în mai puţin de 24 de ore de la momentul sesizării infracţiunii

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi în urma unei percheziţii domiciliare ce s-a efectuat astăzi, în localitatea Eforie Nord


În ziua de 03 august a.c, ora 16:00, poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi de către B. Cristian, de 48 ani, din Techirghiol, cu privire la faptul că fiul său, B. Dumitrel, de 19 ani, a fost victima unei agresiuni, fiind internat pentru acordarea îngrijirilor medicale la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa.

Poliţiştii au stabilit în urma efectuării cercetărilor faptul că, în perioada 31.07 - 02.08.2010, B. Dumitrel s-a aflat împreună cu o minoră de 12 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu, între cei doi existând o relaţie de prietenie.

În ziua de 02 august a.c., în jurul orei 16:00, cei doi au fost găsiţi în Eforie Nord, de către fratele minorei, respectiv V. Aurel, care, pentru a se răzbuna, l-a chemat în ajutor şi pe celălat frate - V. Florin, şi împreună, prin folosirea de violenţe fizice, l-au introdus cu forţa pe B. Dumitrel în portbagajul unui autoturism, după care l-au transportat la domiciliul lor din Eforie Nord. Într-o cameră a locuinţei, cei doi fraţi ai minorei împreună cu tatăl lor - C. Laurenţiu, l-au lovit pe tânăr în mod repetat, iar V. Aurel, cu ajutorul unui cuţit, i-a produs victimei şi o plagă prin tăiere la membrul inferior drept.

În urma cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit faptul că agresiunea s-a desfăşurat în intervalul orar 16:00-20:00, iar atunci când B. Dumitrel a fost scos din curtea locuinţei pentru a se spăla, acesta a profitat de neatenţia celor trei agresori şi a fugit la domiciliu său, de unde în dimineaţa de 3 august a.c., a fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat.

Astfel, poliţiştii din Eforie au efectuat astăzi, 4 august a.c., începând cu ora 06.00, o percheziţie la reşedinţa celor 3 agresori, în urma căreia au fost recuperate mai multe bunuri care i-au fost sutrase victimei prin violenţă (telefon mobil, cămaşă). De asemenea a fost găsit şi un cuţit despre care există indicii că ar fi fost folosit în agresiune .     
         
Faţă de C. Laurenţiu de 46 de ani, V. Aurelde 23 de ani şi V. Florin de 21 de ani, toţi din Eforie, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, vătămare corporală şi tâlhărie, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii