Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cere insolvența Corona Crewing SRL, din Constanța, administrată de Comănescu Gabriel Valentin

ro

21 Jan, 2024 17:00 1479 Marime text
 
 
  • Corona Crewing SRL a fost fondată în aprilie 2001, se ocupă de activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă, are sediul pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța, și este controlată de HR Expert-Support Solutions SRL, din Ploiești. 
  • Ca administrator apare omul de afaceri Comănescu Gabriel Valentin.      
 
 
Tribunalul Constanța a fost investit cu soluționarea unui dosar în care se cere intrarea în insolvență a societății comerciale Corona Crewing SRL, din Constanța, administrată de Comănescu Gabriel Valentin, ocupant locului 31 în topul Capital, cu o avere estimată la 220-280 milioane de euro, cu afaceri în exploatarea de petrol.   
 
Dosaru 372/118/2024 a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, pe data de 19 ianuarie 2024, în materie „faliment“, cu obiect „deschiderea procedurii la cererea creditorului“.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, în dosarul sunt următoarele părți: Voicu (fosta Macridis) Iasmina, Niculescu Andreea, Olaru (fosta Bud) Maria Alexandra, Biroul Executorului Judecătoresc Gavrilescu Alin – Mihail – creditori, iar Corona Crewing SRL este intimat.
 
Până în prezent nu a fost fixat un prim termen de judecată.
 
Potrivit Termene.ro, platformă soncultată la data de 21 ianuarie 2024, SC Corona Crewing SRL a fost fondată în aprilie 2001, se ocupă de activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă, are sediul pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța, și este controlată de HR Expert-Support Solutions SRL, din Ploiești.
 
Ca administrator apare omul de afaceri Comănescu Gabriel Valentin.      
 
Pentru anul 2021,  SC Corona Crewing SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 965.600 de lei și o pierdere netă de 458.705 de lei.     
 
HR Expert-Support Solutions SRL a fost fondată în martie 2011, se ocupă de activitati de contractare, pe baze temporare, a personalului, are sediul social în Ploiești, județ Prahova, și îi are ca asociați pe Navymar Shipping Company L.T.D., cu 99.9956 %, din Cipru, și pe Gheorghita Corina, cu 0.0044 %.
 
Ca administrator apare Comanescu Gabriel Valentin.
 
Pentru anul 2022, HR Expert-Support Solutions SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 695.817 de lei și o pierdere netă de 337.973 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Foto cu rol ilustrativ. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Nava GSP King a scăpat de sechestru! Tribunalul Constanța a respins cererea Navis Ship Management Limited (DOCUMENT)

 
Cine sunt cei mai bogați oameni de afaceri din Constanța? Iată topul

 
Nava GSP King, sub pavilion Panama, reținută de Tribunalul Constanța în Portul Midia! (DOCUMENT)
    
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii