Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramali Construct SRL, vizată de o cere de insolvență

ro

26 May, 2022 00:00 3069 Marime text
 
  • Ramali Construct SRL a încheiat 105 contracte de achiziții publice in valoare totală de 220.353.022,93 lei.
 
Galmal Conmold SRL cere insolvența Ramali Construct SRL! Dosarul 3621/118/2022 se află pe rolul  Tribunalul Constanţa.
 
Potrivit Confidas.ro, platfomă consultată la data de 25 mai 2022, SC Galmal Conmold SRL are sediul social în Valea Lupului, județ Iaşi, a fost fondată în 2018 și se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare.
 
SC Galmal Conmold SRL îi are ca asociați pe Ambrono Eduard Răzvan, cu 95 % din capital, și Bogdan Mihai, cu 5 % din capitalul social al firmei.  
 
Administratorul este Eduard Răzvan Ambrono.  Acesta mai apare în: Alimero Grup SRL, Moldocim Trading SRL, și a apărut în Codo SRL – radiată.
 
Asta în timp ce Ramali Construct SRL are sediul social în Constanţa, a fost fondată în 2013 și se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Ramali Construct SRL este controlată de Haralambi Paul.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Ramali Construct SRL a încheiat 105 contracte de achiziții publice in valoare totală de 220.353.022,93 lei, iar printre autoritățile contractante se află Colegiul Tehnic „Henri Coandă“ Tulcea, comuna Bestepe (Primaria Comunei Bestepe), Comuna Murighiol, Directia Generala de Asistenta Sociala Si Protectia Copilului, Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea și Municipiul Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Primăria Comunei Văcăreni, județul Tulcea, contract cu o firmă din Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii