Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Project Ank Util SRL, din Cernavodă, cu contracte de la Primăria Constanța, cere să intre în insolvență!

ro

14 Oct, 2023 16:54 1310 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit, în aprilie 2022, contractul de prestări servicii actualizare audit energetic, expertiză tehnică, avize și DALI, elaborare documentație tehnico-economică (PT, DTAC, altele - POE și DE) aferente obiectivului de investiții „Reabilitare Școala gimnazială nr.7 Remus Opreanu, Constanța“.
  • Câștigătorul licitației a fost Project-Ank Util SRL, din Cernavodă.
  • De asemenea, Primăria Constanța a atribuit firmei și contractul de prestări servicii privind achiziţionarea serviciului de elaborare documentație tehnico-economică pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr.14, Palazu Mare, Constanța“.


Societatea comercială Project-Ank Util SRL, cu sediul social în Cernavodă, județ Constanța, specializată în „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“, cu zeci de contracte publice la activ, cere să intre în insolvență!


Solicitarea s-a concretizat sub forma dosarului 6991/118/2023 cauză înregistrată, la data de 12 octombrie 2023, pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanța.

Conform portalului instanțelor de judecată, până în prezent, nu a fost stabilit un prim termen de judecată.


Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 13 octombrie 2023, Project-Ank Util SRL a fost fondată în iulie 2013, iar ca asociat unic și administrator apare Dumitrescu Anca, care mai controlează și SC Gramemo Building SRL.


Pentru anul 2022, cu 7 angajați, Project-Ank Util SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 1.311.640 de lei și o pierdere netă de 160.398 de lei.


Potrivit Termene.ro, Project-Ank Util SRL a avut încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile publice se află: Municipiul Medgidia, orașul Cernavodă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Autoritatea Navală Română, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Utilități Publice - Gospodăria Comunală SRL, dar și primăriile din Cuza Vodă, Tortoman, Topraisar, Deleni, Nicolae Bălcescu, Castelu și comuna Siliștea.


Despre Gramemo Building SRL

Gramemo Building SRL a fost fondată în octombrie 2020, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și are sediul pe strada Bisericii, din Făclia, județ Constanța.


Potrivit Termene.ro, firma a avut încheiat un contract cu Primăria Mircea Vodă pentru lucrări de construcții complete sau parțiale și lucrări publice.


Pentru anul 2021, cifra de afaceri netă a fost de 329.031 de lei și o pierdere netă de 6.612 de lei.


Amintim că, anul trecut, Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de elaborare documentație tehnico-economică (audit energetic, expertiză tehnică, DALI, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE și altele - asistență tehnică din partea proiectantului) aferentă obiectivului de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații – Corp cantină și internat”.

Contractul a fost adjudecat de societatea Project-Ank Util SRL.


Mai multe despre acest subiect pot fi citite accesând link-ul de mai jos

Cu zeci de achiziții publice în portofoliu, Project-Ank Util SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENT)


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O companie fără profit din Cernavodă a câștigat contractul de proiectare pentru reabilitarea termică a școlii din cartierul Palazu Mare (DOCUMENTE)

Project-Ank Util SRL din Cernavodă actualizează auditul energetic la școala gimnazială Remus Opreanu din Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii