Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Project-Ank Util SRL din Cernavodă actualizează auditul energetic la școala gimnazială Remus Opreanu din Constanța (DOCUMENTE)

ro

15 Apr, 2022 00:00 2939 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit în luna aprilie contractul de prestări servicii actualizare audit energetic, expertiză tehnică, avize și DALI, elaborare documentație tehnico-economică (PT, DTAC, altele - POE și DE) aferente obiectivului de investiții „Reabilitare Școala gimnazială nr.7 Remus Opreanu, Constanța"
  • Câștigătorul licitației este Project-Ank Util SRL din Cernavodă
  • Contractul are o valoare de 166.500 lei fără TVA și are o durată de 33 de luni
  • Potrivit www.confidas.ro, compania câștigătoare a încheiat 51 contracte de achiziții publice in valoare totală de 13.186.229,92 lei
 

 
Primăria Constanța a atribuit în luna aprilie contractul de prestări servicii actualizare audit energetic, expertiză tehnică, avize și DALI, elaborare documentație tehnico-economică (PT, DTAC, altele - POE și DE) aferente obiectivului de investiții „Reabilitare Școala gimnazială nr.7 Remus Opreanu, Constanța".

Câștigătorul licitației este Project-Ank Util SRL din Cernavodă, vezi secțiunea „documente”.

Contractul are o valoare de 166.500 lei fără TVA și are o durată de 33 de luni de la semnarea acestuia.

Elaborarea documentației tehnico-economice se va face cu respectarea următoarelor condiții: Faza I - Actualizare expertiză tehnică și audit energetic, Faza II -Actualizare Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții și documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor, Faza III – Elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiect de Organizare a Execuției lucrărilor (POE), Proiect Tehnic (PT), Caiete de sarcini (CS) și detalii de execuție (DDE) și Faza IV – Prestarea serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului.
 
Despre Project-Ank Util SRL
 
Firma înfiinţată în anul 2013 are sediul social pe strada Unirii din Cernavodă.

Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.

Dumitrescu Anca este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
Situaţia financiară pe anul 2010 arată astfel: un profit de 0 lei, un număr de 8 salariaţi şi o cifră de afaceri de 3.843.392  lei.

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 51 contracte de achiziții publice in valoare totală de 13.186.229,92 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

O companie fără profit din Cernavodă a câștigat contractul de proiectare pentru reabilitarea termică a școlii din cartierul Palazu Mare (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii