Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O companie fără profit din Cernavodă a câștigat contractul de proiectare pentru reabilitarea termică a școlii din cartierul Palazu Mare (DOCUMENTE)

ro

21 Feb, 2022 00:00 3038 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind achiziţionarea serviciului de elaborare documentație tehnico-economică pentru obiectivul de investiții ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr.14, Palazu Mare, Constanța
  • Câștigătorul licitației este Project-Ank Util SRL din Cernavodă
  • Valoarea contractului este de 120.000 lei fără TVA
  • Dumitrescu Anca este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 51 contracte de achiziții publice in valoare totală de 13.186.229,92 lei
     
L
 
Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind achiziţionarea serviciului de elaborare documentație tehnico-economică (audit energetic, expertiză tehnică, studii de teren - geotehnic și topografic, DALI, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT, DE și altele – inclusiv asistență tehnică din partea proiectantului) pentru obiectivul de investiții ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr.14, Palazu Mare, Constanța.
 
Câștigătorul licitației este Project-Ank Util SRL din Cernavodă, vezi secțiunea „documente”.

Valoarea contractului este de 120.000 lei fără TVA.

Firma înfiinţată în anul 2013 are sediul social pe strada Unirii din Cernavodă.

Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
Dumitrescu Anca este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Situaţia financiară pe anul 2010 arată astfel: un profit de 0 lei, un număr de 8 salariaţi şi o cifră de afaceri de3.843.392  lei.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 51 contracte de achiziții publice in valoare totală de 13.186.229,92 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţurile de atribuire ale contractulor.
 
Citește și:

Primăria Constanța plătește peste 1 milion de lei pentru servicii veterinare la baza de supraveghere a animalelor fără stăpân din Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii