Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre asociați, Consiliul Local Mangalia Avocatul Ionel Spătaru solicită insolvența Callatis Therm SA!

ro

22 Feb, 2023 00:00 2503 Marime text
 
 
  • SC Callatis Therm SA are sediul în Mangalia, pe strada Vasile Pârvan, a fost fondată în 2002 și se ocupă de furnizarea de abur şi aer condiţionat.
  • Pentru anul 2021, cu doi salariați, firma a declarat o cifră de afaceri de 0 lei, cheltuieli de 1.169.308 de lei și un profit net de 564.001 de lei.
  • SC Callatis Therm SA este controlată de C&C Wealth Management SRL, 66,66 %, Intertherm SRL, cu 21,11 %, și Consiliul Local al Municipiului Mangalia, cu 12,22 %, potrivit Confidas.ro
 
Avocatul Ionel Spătaru, fostul director al Oficiului pentru Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța, solicită intrarea în insolvență a companiei Callatis Therm SA! Printre asociații Callatis Therm SA se află și Consiliul Local al Municipiului Mangalia.   
 
Cererea avocatului se află pe rolul Tribunalului Constanța, dosar 1387/118/2023, cauză în care Cabinet Avocat Spătaru Ionel are calitatea de creditor, iar Callatis Therm SA este debitor.
 
Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 22.03.2023.
 
Contactat telefonic, avocatul Ionel Spătaru nu a dorit să facă declarații pe margine subiectului.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 21 februarie 2023, SC Callatis Therm SA are sediul în Mangalia, pe strada Vasile Pârvan, a fost fondată în 2002 și se ocupă de furnizarea de abur şi aer condiţionat.
 
Pentru anul 2021, cu doi salariați, firma a declarat o cifră de afaceri de 0 lei, cheltuieli de 1.169.308 de lei și un profit net de 564.001 de lei.
 
SC Callatis Therm SA este controlată de C&C Wealth Management SRL, 66,66 %, Intertherm SRL, cu 21,11 %, și Consiliul Local al Municipiului Mangalia, cu 12,22 %, potrivit Confidas.ro
 
Ca administrator apare Silvia Vines.
 
Silvia Vines a mai figurat în trecut în Concret Investiţii SRL și a fost cenzor în Agrostral SA, ambele radiate, potrivit Confidas.ro.
 
În tontinuare, tot potrivit Confidas.ro, C&C Wealth Management SRL are sediul în Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu și se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Asociații C&C Wealth Management SRL sunt Mircea Zăgăneanu și Nikitas-Adrian Simion, fiecare deținând câte 50 %.
 
Ca administratori apar Marius Zăgăneanu și Laura-Elena Simion.
 
Intertherm SRL are sediul în Constanţa, tot pe Alexandru Lăpuşneanu, a fost fondată în 1998, se ocupă de captarea, tratarea şi distribuţia apei și este controlată de Mircea Zăgăneanu, asociat unic și administrator.
 
Mircea Zăgăneanu mai apare în C&C Wealth Management SRL și în Intertherm SRL, din Constanța.
 
Simion Nikitas-Adrian apare în C&C Wealth Management SRL, Waste Management SRL, Ecotrans Logistic SRL și în Ecoplast Industries Group SRL (aflată în reorganizare judiciară), iar în trecut a figurat în Wood Industries SRL, radiată.
 
Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la Callatis Therm SA, însă demersul nostru nu a fost posibil. Și asta pentru că numărul de telefon pus la dispoziție de platforma Confidas.ro nu era activ.  În cazul în care oficialii Callatis Therm SA vor dori totuşi să transmită un punct de vedere cu privire la dosar, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Fashion Legends SRL a intrat în insolvență! Firma a funcționat în fosta SH Cafe, cafeneaua Simonei Halep
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii