Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:04 22 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa, asociat în firmă Telegondola-Mamaia SRL, în insolvenţă. Procesul a primit un nou termen

ro

06 Aug, 2018 00:00 906 Marime text
Dosarul în care societatea comercială Telegondola-Mamaia SRL, printre asociaţii căreia se află şi Primăria Municipiului Constanţa, a solicitat şi a obţinut intrarea în insolvenţă, a primit un nou termen.
  
Alina Elena Marin, judecător sindic din Tribunalul Constanţa, învestit cu soluţionarea cauzei, va redeschide dosarul pe data de 17 septembrie.
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa sub nr. 47/118/2012, SC Telegondola-Mamaia SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei, prin reorganizarea activităţii, în baza unui plan, motivată de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvenţă, înregistrând datorii certe, lichide şi exigibile, a căror scadenţă a depăşit termenul de 30 de zile. Totodată, debitoarea a solicitat numirea în calitate de administrator judiciar a Continvest Insolvenţă SPRL.
 
SC Telegondola-Mamaia SRL are sediul social în Mamaia, staţie pornire Perla. Ca asociaţi persoane juridice apar SC Mamaia SA, cu sediul social în Vila 26, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 53,49%, şi Municipiul Constanţa, cu sediul social pe bulevardul Tomis, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 46,51%. Administrator special este Marian Ştefan, născut la data de 13.04.1949, în Caracal, Olt. Firma are ca obiect de activitate „transporturi aeriene de pasageri“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii