Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:29 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvenţa societăţii Telegondola-Mamaia a primit un nou termen

ro

18 Sep, 2018 00:00 517 Marime text
Alina Elena Marin, judecător sindic din Tribunalul Constanţa, a acordat un nou termen în dosarul privind insolvenţa societăţii comerciale Telegondola-Mamaia SRL, printre asociaţii căreia se află şi Primăria Municipiului Constanţa.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 5 noiembrie. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa din 3 ianuarie 2012.
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa sub nr. 47/118/2012, SC Telegondola-Mamaia SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei, prin reorganizarea activităţii, în baza unui plan, motivată de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvenţă, înregistrând datorii certe, lichide şi exigibile, a căror scadenţă a depăşit termenul de 30 de zile. Totodată, debitoarea a solicitat numirea în calitate de administrator judiciar a Continvest Insolvenţă SPRL.
 
SC Telegondola-Mamaia SRL are sediul social în Mamaia, staţie pornire Perla. Ca asociaţi persoane juridice apar SC Mamaia SA, cu sediul social în Vila 26, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 53,49%, şi Municipiul Constanţa, cu sediul social pe bulevardul Tomis, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 46,51%. Administrator special este Marian Ştefan, născut la data de 13.04.1949, în Caracal, Olt. Firma are ca obiect de activitate „transporturi aeriene de pasageri“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii