Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:54 12 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Perla Paradisului Oil Company nu a scăpat de faliment!

ro

03 Apr, 2021 00:00 283 Marime text
  • Tribunalul Constanța a dispus dizolvarea debitoarei şi ridicarea dreptului său de administrare constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea.

Tribunalul Constanța a respins, ca nefondată, cererea de confirmare a planului de reorganizare a activităţii debitoarei Perla Paradisului Oil Company SRL în insolvenţă.
 
Totodată, magistrații au dispus intrarea în procedura generală a falimentului a SC Perla Paradisului Oil Company SRL, desemnând în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe practicianul în insolvenţă CII Guguş Liviu.
 
În continuare, Tribunalul Constanța a dispus dizolvarea debitoarei şi ridicarea dreptului său de administrare constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea.
 
„Dispune predarea de către debitoare către lichidator, în termen de 10 zile de la pronunţarea prezentei, a gestiunii averii împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate după deschiderea procedurii. Dispune întocmirea de către administratorul special, cu avizul administratorului judiciar şi predarea către lichidatorul judiciar, în termen de maximum 5 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzând numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora la data intrării în faliment, cu indicarea celor născute după deschiderea procedurii, a tabelului definitiv al creanţelor şi a oricăror altor tabele întocmite în procedură, a oricăror rapoarte de distribuţie, a listei actelor şi operaţiunilor efectuate după data deschiderii procedurii. Dispune ca lichidatorul judiciar să notifice intrarea debitoarei în procedura generală a falimentului, dizolvarea și ridicarea dreptului de administrare al acesteia: tuturor creditorilor menționați în lista depusă de debitor, prevăzută la art. 145 lit. e), ale căror creanțe s-au născut după deschiderea procedurii, debitoarei şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa în vederea efectuării menţiunii“, potrivit minutei judecătorești.
 
Tribunalul a fixat termenul limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor născute după data deschiderii procedurii, la data de 17 mai 2021.
 
„Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor născute după data deschiderii procedurii, întocmirea şi publicarea tabelului suplimentar al acestora, la data de 17 iunie 2021. Termenul pentru depunerea la Tribunal a contestaţiilor la creanţele născute în cursul procedurii este de 7 zile de la publicarea în BPI a tabelului suplimentar. Fixează termenul limită pentru întocmirea tabelului definitiv consolidat al creanţelor la 16 iulie“, se mai arată în decizia judecătorilor,
 
Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Conform Registrului Comerţului, Perla Paradisului Oil Company SRL are sediul social în Eforie Sud. Așa cum arătam și la data deschiderea procedurii generale a insolvenţei, asociat unic al firmei este Dumitru Lucachi, în Botoşani. Unitatea comercială are ca obiect de activitate „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.

 
SC Perla Paradisului Oil Company SRL – cu ediul social în Eforie Sud are ca obiect de activitate „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
Citește și
 
Valorificarea vinului rămas
Falimentul fermei Nazarcea, administrată de Arhiepiscopia Tomisului, amânată pentru luna mai


Covata Lu Moş Ilie SRL a intrat în insolvență. Turkish Grill Venus, în faliment
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii